2015/01/14

PIENIÄ HÄÄHANKINTOJA!

Kun paikka ja päivämäärä on päätetty ja pukuja sovitettu sitä oikeaa löytämättä, syyhyää halusta konkretisoida häitä edes jollakin tavalla. Ei se kokonaisuus vaan ne yksityiskohdat...eikun mites se nyt meni...

Kävin Clas Ohlsonilla jossain muissa merkeissä ja silmiini osui ihania mustavalkoisia pillejä. Olin katsellut vastaavia Etsystä ja ebaystä, kuten muutakin tarjoiluun liittyvää. Pillit päätyivät siis ostoskoriini. Vaikka ne ovatkin todella pieni yksityiskohta, saivat ne minut tuntemaan, että häät todellakin tapahtuvat jossain vaiheessa. 

Eksyin myös lukemaan monia ihania hääblogeja. Huomasin, että on ihan ok suunnitella häitä vaikka vuosien päähän. Tiedän tyylimme ja jos löydän jotakin kivaa alan harvoin vaihella, että onko tämä sittenkään niin hyvä. Kuukaudet kuluvat sitäpaitsi todella nopeasti, eikä joka viikko ehdi panostaa häähulluiluun. Huh, vasta oli syksy ja vuosi aikaa häihin ja nyt on 7 kuukautta!

Materiaalihamstraukseni on edennyt maltillisesti, mutta vakaasti :) Kierrän paljon kirppiksiä. Monet hankinnat ovatkin tarttuneet mukaan näiltä reissuilta.

Tähän mennessä hankittua:

* Pillit
* Koristelumateriaaleja: papereita, kangasta, nauhoja, kaikkea mahdollista kulmikkaista puuhelmistä lampunvarjostimiin.
* Karkkibuffan etiketit 
* Paperipusseja karkkibuffaan
* Tähtisädetikkuja 
* Seremoniamestarin kello -Tämä oli huippulöytö kirppikseltä, 1,50 €!
* Paperiservetit iltapalapöytään
* Valonauhoja 
* Koristekiviä kukkaistutuksiin
* Pieniä pyykkipoikia ja naruja valokuvakollaasiin
* Muutama harmaa ja musta kukkaruukku ja pari aloe vera-kasvia pöytäkoristeiksi

Ajattelin myös käyttää hyödyksi kaikki jo omistamani lasikipot ja -kupit sekä äitini aarreaitan.
Tykkään boheemista tyylistä ja meillä on omassa kodissa joitakin vuosien varrella kerääntyneitä lasikulhoja ja -rasioita. Huomasin, että karkkibuffahan syntyy näistä kuin itsestään!


Aion hyödyntää myös äitini keräämiä maljakoita ja kynttilänjalkoja pöytien koristeluun. 
Joulun alla kokosin kaikki mahdolliset lasitavarat yhdelle päydälle, jotta muistaisin millaisia helmiä siellä kaapeissa ja kirjahyllyissä lymyää. Oma vinkkini onkin, että katsokaa mitä kaikkea teillä ja tuttavillanne jo on ennen uuden ostamista.

Mustavalkoisuus on yksi osa häidemme väriteemaa valkoisen, hopean ja harmaan ohella. Sitä piti olla vain ripaus, mutta nähtyäni nämä kuvat aloin himoitsemaan enemmän raidallisuutta. Pilleistä pinnoille!

Image: Landon Jacob Productions via Southern Weddings

Image: Erin Rene Photography via Southern Weddings


Image: WeddingomaniaImage: Nate Broshot via Mod Wedding


2 kommenttia:

  1. Tosi kiva tuo viimeisen kuvan ajatus. Vähän pilkkua siellä ja raitaa tuolla. Pysyy kokonaisuus mielenkiintoisena. Lisäksi tykkään katossa tuikkivista valoista, yllättäen, olenhan jouluvalohullu :D

    VastaaPoista
  2. Eikö vain. Voi yhdistää monta kuviota, jos pitää väripaletin samana. Valot on ihania ja sopii meidän hämyiseen tilaan tunnelmanluojiksi. Mä hamstrasinkin joulualesta kasan näitä Konstsmiden ihania valonauhoja, mutta en oo varma onko niitä vieläkään tarpeeks :)

    VastaaPoista