2015/01/10

HÄÄT MIELESSÄ


Kihlaiduimme vuosien seurustelun jälkeen St. Malon rantakaupungissa Ranskassa kesällä 2013. Olin ollut Pariisissa residenssissä 3 kuukautta ja sulhanen tuli viettämään kesälomaansa kanssani. Päätimme vuokrata auton ja kierrellä hieman Ranskan rannikkoa. Hän odotti aivan viimeiseen matkakohteeseen asti esittääkseen kysymyksen. Kosinta tuli minulle aivan yllätyksenä! Parempaa miljöötä ei olisi voinut kuvitellakkaan. <3 St. Malo
Olemme suunnitelleet häitä syksylle 2015 kesästä 2014 alkaen. Mietin pitkään blogin aloittamista ja päätin pistää tämän pystyyn nyt vuoden aloituksen kunniaksi. Parempi myöhään kun ei milloinkaan. Pidän todella paljon juhlien suunnittelusta ja DIY-projekteista. Hurahdinkin häähulluuteen heti! Ajattelin aluksi, että en stressaa tai käytä liikaa aikaa jokaisen yksityiskohdan miettimiseen. Toisin taisi käydä...
Häistämme tulee meidän näköiset, hieman erilaiset, täynnä hyvää ruokaa, juomaa, ohjelmaa ja ihania vieraita!


6 kommenttia:

 1. St. Malo on aivan mielettömän ihana kaupunki. Itse olen vieraillut siellä 10-vuotiaana, kun kävimme ala-asteen ranskan lukijoiden kanssa leirikoulussa siellä. Asuimme paikallisten luona. Muistan ikuisesti sen mielettömän nousuveden!

  VastaaPoista
 2. Niin on! Nousuvesi oli korkeimmillaan kun saavuimme kaupunkiin ja ihmettelimme, että missä se kuvien ranta on :D Pikkuhiljaa meri vetäytyi ja tämä ihana maisema paljastui aivan hotellimme edestä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oli se myös toisaalta aika pelottava, kun se nousi takaisin sitten niin kovalla vauhdilla. Äiti oli meillä valvojana, ja sanoi saaneensa slaagin, kun pari poikaa oli ollut rannalla leikkimässä ja yhtäkkiä alkoi hirveä kohina. Pojat saatiin onneksi turvaan ajoissa, mutta ei siitä paljon kuulemma olisi puuttunut.

   Poista
 3. Hui. Me jouduttiin siirtelee pyyhkeitä vähän väliä kauemmas ettei ne kastuis. Vesi nousi kyllä tosi nopeesti ja aallot oli aika rajut rantamuuria vasten.

  VastaaPoista
 4. Olipa kiva löytää uusi hääblogi - tervetuloa bloggaajien iloiseen joukkoon! (: Jään lueskelemaan, mistä teidän syyshäät muodostuvat. PS. kosintapaikka ei näemmä olisi voinut olla täydellisempi! <3

  VastaaPoista
 5. Kiitos! Kiva kuulla :) Kosintapaikka oli kyllä täydellinen. Pitää mennä sinne vielä joskus verestämään muistoja ja voin suositella kaikille muillekin matkakohteeksi :)

  VastaaPoista