2015/01/13

HÄÄPUVUN SOVITUS OSA 2

Seuraavalle hääpukujen sovitusreissulle suuntasimme siskoni kanssa marraskuussa. Varasin sovitusajan Zazabellan Outlet-myymälään Espooseen lauantaille ja ajattelimme pyörähtää myös Stilissimassa ja uudestaan Niinattaressa.
Zazabellan outletissa tuli vastaan todellinen löytö. Tässä puvussa oli upea pitsi ja tyyli lähenteli niitä kuolaamiani Monique Lhuilliereja!
Benjamin Robert 2258

Koko oli pikkaisen iso ja puku oli hieman kärsinyt kaikista sovituksista. Hintaakin sillä oli jäljellä vielä reippaasti ja kaikki muutokset yhteenlaskettuna se oli jopa monta muuta sovittamaani pukua kalliimpi. En siis päätynyt tähänkään kaunottareen.

Stilissimaan en valitettavasti saanut enää lauantaille sovitusaikaa tiedustellessani sitä perjantaiaamuna. Meidät toivotettiin kuitenkin erittäin tervetulleiksi katselemaan pukuja myymälään. Tämä oli todella mukavaa, sillä kuva unelmien puvusta oli jo alkanut selkeytyä niin että en välttämättä halunnut edes sovittaa jotain sinne päin. Näkisin suoraan, mitä pukuja valikoimissa on ja tarvitseeko niitä kokeilla.

Luotan myyjien ammattitaitoon ja kokemukseen, mutta minulla on aina ollut itselläni jokin pakkomielle selata puvut läpi. En luota siihen että kuvailujani tulkitaan aivan oikein tai osaan sanoilla kuvailla mitä haluan. Olen todella visuaalinen ihminen ja tuntuu, että minun pitää konkreettisesti nähdä kaikki vaihtoehdot.

Stilissimassa oli niin niin upeita Rembo Stylingin pukuja. Mallit eivät vain olleet sitä mitä hain. Esimerkiksi jumalainen pitsi ja helma, mutta väärä yläosan malli. Näissä puvuissa ja malliston stailauksessa on sellaista boho chic-henkeä, jota toivon omaan häälookiini!

Niinattaressa on todella suuri pukuvalikoima ja minusta tuntui, etten oikein ehtinyt katsoa sitä kunnolla läpi ensimmäisellä kerralla. Nyt keskityin sovittamaan pelkästään sifonkipukuja. Löysin aika ihanan pukukaunottaren, mutta se oli todella isoa kokoa ja niin vanhaa mallisto, ettei sitä voinut enää tilata pienemmässä koossa. Tässä olisi ollut todellinen säästöpuku. Unohdin tietenkin kuvata puvut! Siinä vaiheessa tuntui jotenkin yhdentekevältä räpsiä kuvia, jos ei sitä täydellistä tule vastaan.

Niinattaren jälkeen pyörähdimme käytettyjen pukujen liike Lovebirdsissä, joka on Helsingissä saman Runeberginkadun varrella Stilissiman ja Niinattaren kanssa. Voisihan minulla olla tuuria ja IT-puku löytyisi käytettynä huokeaan hintaan. No ei ollut onnea matkassa, mutta kivoja glitterkärkisiä kenkiä ehdin sovittaa. Harmi vaan, että niiden korko oli aivan liian kapea ja korkea, muuhun kuin hetken seisoskeluun.

Siskoni oli luonani pidennetyn viikonlopun, joten tiedossa oli vielä pari liikettä maanantain kunniaksi. Kävimme Seremoniassa ja Mannerheimintien Zazabellassa. Tällä kertaa sovitin helmikirjailtuja pukuja. Annoin mahdollisuuden elokuvaglamouria ja gaalajuhlaa henkiville luomuksille. Ajattelin, että tällainen hääpuku saattaisi sopia hyvin meidän juhlan tunnelmaan.
Jokaisessa  puvussa oli kauniita yksityiskohtia, mutta ei vieläkään sitä kokonaispakkausta, jossa kaikki toimii.


2 kommenttia:

  1. Kieltämättä kovasti muistuttaa tuo sovittamasi puku Moniquen pukuja. Muistatko mikä valmistaja se oli, vai oliko kyseessä joku Zazabellan oma malli?

    VastaaPoista
  2. Luulin jo heittäneeni pois puvun infolapun, mutta pienen laatikoiden kaivelu jälkeen se löytyi. Puku on Benjamin Robert 2258.

    VastaaPoista