2015/01/12

HÄÄPUKUHAAVEITA JA SOVITUS OSA 1

Harmi, että aloitin tämän blogin vasta näin myöhään ja joudun muistelemaan hääpukusovituksia kuukausia taaksepäin. Otin kaikkiin sovituksiin mukaan siskoni, joka on yksi kaasoista. Minulle tulee kolme kaasoa, pikkusiskoni ja kaksi rakasta ystävääni. Toinen ystävistä asuu ulkomailla ja häät eivät olleet vielä edes todella konkretisoituneet ensimmäisten sovitusten aikaan, joten en ollut vielä tuolloin pyytänyt kolmatta kaasoa koplaan. Siskoni toimi siis sinnikkäänä yksiäänisenä makutuomarina. Jännityksestä ja innosta sekaisin varasin ensimmäisen sovitusajan Stockmannille helteisenä loppukesän päivänä.

Olin tähän mennessä täyttänyt Pinterestin hääpukukansiotani ihan kiitettävästi. Nämä Naeem Khanin, Reem Acran ja Monique Lhuillierin puvut pyörivät mielessä ja näytöllä useaan otteeseen.

Naeem Khan
Monique Lhuillier
Monique Lhuillier

Toinen ihastuksen kohteeni ovat koristeelliset selät. Niistä löytyy vaikka mitä ihania versioita, pitsillä, helmikirjailuilla ja nyöreillä.

Pinterest
Retro Vintage Weddings
Anna Campbell


Kolmanneksi olen kuolannut hieman graafisempaa linjausta edustavien pukujen perään.

Rafael Cennamo
Reem Acra

Stockmannilla katselin ensin pukuvalikoimaa kansioista ja merkkasin sieltä minua miellyttävät puvut. Tämän jälkeen myyjä esitteli minulle saatavilla olevat puvut. Sovitin todella montaa, ehkä jopa kahdeksaa! Silloin en vielä tiennyt tarkkaan millaista etsin ja mikä sopii vartalolleni parhaiten. Osan kanssa ei tarvinnut poistua edes sovituskopista kun jo tiesin, että tämä ei toimi. Kokeilin hihallisia, merenneitomallisia, pitsisiä, tylliunelma- ja sifonkipukuja. Valitettavasti tänne ei päädy tästä kuvamateriaalista mitään :D

Sovittamani merenneitohelmainen sweetheart-kaula-aukollinen puku oli malliltaan aika imarteleva, mutta tuntui päällä todella epämukavalta. Saatoin kuvitella sipsuttelevani vain pienen pienin askelin hitaasti paikasta toiseen. Ihailen niitä, jotka hallitsevan tällaisen lähes kokonaan tiukan puvun! Haluan, että pukuni istuu kuin hansikas, mutta on samalla vaivattoman tuntuinen.

Saman päivän aikana kävimme myös ilman ajanvarausta Kauniissa Morsiammessa ja Niinattaressa. Kauniissa Morsiammessa sovitin kolmea pukua ja yksi jäi mieleen, mutta oli sittenkin liian bling bling makuuni. Ihastuin heidän kauniisiin ja yksilöllisiin hiuskoruihin, mutta päätin myöhemmin tehdä hiuskorun itse. Teen siitä jossain vaiheessa oman postauksen.

Niinattareen menimme vain tuntia ennen sulkemisaikaa. Aluksi meinasin varata ajan toiselle päivälle, mutta yksi myyjistä vapautuikin juuri sopivasti ja otti meidät vielä vastaan. Sovitin 5 eri pukua. Tähän mennessä mielikuvani oli jo hieman selkeytynyt ja myyjä nappasi hyvin kiinni pinterest-kansioni referenssikuvista. Ehdoton suosikkini oli sovittamani kuvan St. Patrickin sifonkipuku. Kuvassa myös erillinen strassivyö. Jokin jäi kuitenkin puuttumaan...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti