2015/02/16

DIY paperipussien nimikointi

Meille tulee ehdottamasti karkkibuffa. Aiemmin jo esittelin hieman astioita, joista sen aion koota. Irtokarkit ovat heikkouteni! Voisin luopua leivonnaisista, sipseistä, jäätelöstä ja kaikista muista herkuista kokonaan, mutta irtokarkeista en missään tapauksessa :) 
Olen siis intohimoisesti suunnitellut karkkibuffan ulkomuotoa ja oheistarvikkeita. Ostin hopea-valkoraidallisia paperipusseja facebookin hääkirppikseltä. Olin ihastellut myös Etsyssä myytäviä nimikoituja paparipusseja. Niiden tilaaminen olisi vain tullut suhteettoman kalliiksi. 
Sain ajatuksen, että voisin nimikoida pussit itse. Ensin etsin paikkoja, jossa voisin teetättää meille oman leimasimen. Leimasimen teetättäminenkään ei ole mitään halpaa puuhaa, joten päädyin ostamaan valmiita kirjaimia ja numeroita sekä mustan mustetyynyn. Näitä voi käyttää muussakin koristelussa.

Laitoin aina leimatessa pussin väliin paperinpalan, jotta muste ei painaudu läpi toiselle puolelle.
Hidasta puuhaahan tämä on, mutta samalla voi vaikka suunnitella ja kuunnella hääjuhlan biisilistaa!
10 tehty 80 jäljellä...


Lisäyksenä vielä, että ei olla Yoko & John :D Tarkoituksena on vaan ainakin vielä pysytellä osittain anonyyminä.

6 kommenttia:

 1. Ihanat! Mistä löysit leimasimet? Todella kiva idea. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Löysin leimasimet Helsingin keskustan Sinellistä. Heillä oli tuolloin remonttiale meneillään ja taisin napata viimeiset. Verkkokaupasta näyttää tämä malli olevan myös toistaiseksi loppu, mutta ehkä jossain liikkeessä on vielä jäljellä tai voivat tilata lisää. Leimasimet on kyllä kivoja ja niitä voisi käyttää vaikka paikkakortteihinkin. Täytyy vaan skarpata tuossa painamisessa, että kirjaimet ja numerot pysyy suht suorina ja järjestyksessä. Tää ei ole ehkä sellainen homma, jota tekisin kaasojen kanssa viiniä maistellessa :)

   Poista
 2. Noista tulee kivat, tykkään kun kirjaimien ympärillä on ympyrä :)

  VastaaPoista
 3. Hyvältä näyttää, vaikka monta aasiaa tehdään itse ja jaksetaan askarrella niin tätä tuskin jaksaisin tehdä.. :D Meille tulee vain pussit karkkibuffaan! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Joo onhan toi todella aikaa vievää :D Eillen tein taas pienen satsin ja yksi kakkonen kupsahti kallelleen, mutta muuten sain pidettyä järjestyksen :D Pekät pussitkin on myös tosi kivoja. Meillä sulhanen vaati, ettei tulisi liikaa nimijuttuja joka paikkaan, mutta tämän hyväksyi.

   Poista