2015/03/18

Pikkukynät

Olen delekoinut onnistuneesti jo joitakin hääaskarteluja lähipiiriini. Silloin tällöin tulee kuitenkin vastaan pientä näpertelyä, johon ehkä vain morsiamen kärsivällisyys riittää :) Vanhempani ovat säästäneet aika paljon minun ja siskoni vanhoja tavaroita. Pengoin heidän varastoaan yhtenä viikonloppuna ja löysin valtavan kasan vanhoja lyijykyniä kouluajoiltamme. No minähän näin tässä potentiaalisen askartelutehtävän ja ilmaiset hääkynät! Lyijykynät olivat tietenkin lähes kaikki eri värisiä ja pituisia. Sahasin ja teroitin ne aluksi suunnilleen saman mittaisiksi. Kokonaisesta kynästä sai aina kaksi pientä kynää.Hioin pintaa hieman hienolla hiekkapaperilla, jotta maali tarttuisi siihen paremmin. Teippasin päihin suojat maalarinteipistä ja maalasin kynät kahteen kertaan vaalean harmaalla akryylimaalilla. Tein kynille kuivatustelineen styroksin palasta. Aikaa vievää puuhaa, mutta itseäni palkitsee ajatus, että nämäkin kynät olisivat saattaneet lentää roskiin jossain siivouksessa, mutta nyt niillä on uusi elämä meidän hääjuhlassa :)


Jos haluaa päästä huomattavasti helpommalla kannattaa ostaa valmiiksi pieniä kyniä, jotka voi sitten maalata haluamallaan tavalla. 

Ainiin, mihin näitä kyniä tarvitaan? Meille ei välttämättä tule hääbingoa, mutta ainakin jotain täytettäviä papereita ja pöydissä seikkailevat vieraskirjavihkot olisivat kiva lisä ohjelmaan.
Image: LAShepherd

Image: Love vs. Design


Image: Boesner

5 kommenttia:

 1. Voi vitsi tää teidän teema on niiiiin ihana. Joka kerta tekisi mieli vaihtaa kun sun postauksia lukee. :D Hyvin onnistuneet ilmaiskynät!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos! Hih, mä taas mietin pääni puhki, että miten saisin liitettyä edes ripauksen matkailuteemaa meidän juhlaan :D

   Poista
 2. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista