2015/08/04

Huhuu!!! Kutsut kulkemaan

Hei ikuisuuksiin! Häät on edelleenkin tulossa, mutta blogin suhteen on ollut hiljaista jo useamman kuukauden. Syynä ovat olleet valtavat työkiireet, hääjärjestelyjen sivullejäänti ja pienoinen kyllästyminen hääintoiluun. Koko ajan olen kuitenkin miettinyt yksityiskohtia ja asiat ovat hoituneet eteenpäin tasaiseen tahtiin.
Innostun helposti uusista asioista ja projekteista, joksi häiden järjestämisenkin voi kai lukea :) Keskityn täysillä aina yhteen asiaan kerralla ja silloin muu jää vähemmälle huomiolle. Blogi-intoilun jälkeen tuli erittäin kiinnostava jakso oman työn parissa ja se vei kaiken huomion ja energian.

Koitan nyt kuitenkin hieman päivitellä kuulumisia!

Meidän ihanat kutsut lähtivät postiin pari viikkoa sitten. Graafikko ystävämme suunnitteli meille ainakin omasta mielestäni aivan mahtavat kutsut. Minimalistiset ja kulmikkaat, kuten teemaan sopii! Ne ovat neliön muotoiset, joissa kulmat taittuvat keskelle. Pääteksti on kortin keskiosassa ja reunoille avautuvissa sivuissa sijaitsee osoite- sekä yhteystiedot. Kortin takana on yleistä infoa juhlasta, siirtymisistä ja majoituksesta. Halusimme kaiken tiedon yhdelle kortille, joten tekstisisältöä piti tiivistää ja miettiä tarkkaan, mikä on olennaista.

Kuoriksi valitsimme hopeiset neliökuoret ja postimerkeiksi Suomen Taiteilijaseuran 150 v. postimerkit.


 Askartelin kutsujen inspiroimana myös samaan tyyliin nenäliinapussukat. Taittelin nenäliinan pieneksi neliöksi n. 5 x 5 cm. Leikkasin hopeisesta kreppipaperista sopivan kokoisen neliön, jonka kulmat taitoin keskelle ja kiinnitin yhteen kuvioteipillä. Laitan nämä koreihin, joihin tulee varmaankin se "onnen kyyneleet"-teksti, mutta itse pussukat eivät vaadi mielestäni mitään muuta.Ei kommentteja:

Lähetä kommentti