2015/02/10

UNELMIEN POLTTARIT

Sain unelmien polttarit -haasteen Vuodet vieriä saa -blogin Katriinalta. Haasteen on kehitellyt Our love is a diamond -blogin Marija. Odotan ja jännitän omia polttareitani jo nyt.
Image: Our love is a diamond
1. Kolme kaasoani ovat vastuussa polttareiden järjestämisestä. Tarkemmin kaksi parasta ystävääni ja pikkusiskoni. Kaksi rämäpäätä ja yksi järjen ääni :D

2. Teen kaasoille listan osallistujista. Uskoisin että listalle päätyy noin 10 kaveriani.

3.  Odotan toimintaa, hemmottelua, heittäytymistä ja ihanaa ydessäoloa.

4.  Aah, kiitos kysymästä! Tämän osionhan olen jo suunnitellut melkein valmiiksia. Heh, ei nyt sentään. Luotan mahtaviin kaasoihin ja heidän villeihin ideoihinsa. En kieltäytyisi polttareista ulkomailla, mutta haluaisin myös, että kukaan ei jää pois kustannusten takia.
Toivon, että polttarit pysyvät yllätyksenä ja minut kaapataan mukaan heti aamulla.
Haluaisin ihanaa hemmottelua, kuten kauneushoitoja, meikin ja kampauksen. Olen laiska kokeilemaan uusia hiustyylejä ja meikkinikin on lähes aina sama.
Image: Examiner
Jokin teema voisi olla kiva ja polttarirekvisiittaa saa kyllä olla, mutta ei mitään täysin mautonta. Punk-, grunge-, hippi- ja leffateemat ovat kaikki hyviä (oikein toteutettuna). Sulhasen siskon polttareissa hänelle toteutettiin pin up -kuvaus. Kuvat teetettiin huomenlahjaksi. Kuvauksia oli hauska seurata vierestä ja kaikki viihtyivät studiolla hyvin huudellen morsiammelle poseerausvinkkejä. Tämä olisi vähän oman mukavuusalueen rajoilla (lähinnä poseerausilmeiden kavalkadin takia), mutta aika hauska ns. villikortti. Voisihan sen toteuttaa myös enemmän fashion-kuvauksena.
Image: Hedi Slimane
Image: Kate Moss, Topshop, 2009 via Refinery 29
Haluaisin kyllä tehdä jotain hurjempaa, mihin yleensä vain polttareissa on mahdollisuus, esimerkiksi tandemlaskuvarjohyppy, joku seikkailu-/esterata, nousuvarjoilu, venesafari, ralliajo, carting, paintpall tai vastaavaa. Minulle tulee todella helposti mustelmia, joten toivon, että polttarit on hyvissä ajoin ennen häitä :) Myös jo useisiin polttareihin kuuluva tankotanssi tai ilmajooga ovat kiinnostavia vaihtoehtoja. Olisi mukavaa, että ainakin johonkin aktiviteettiin voisi koko ryhmä osallistua.
Image: Long Distance Loving
Toivoisin hyvää brunssia tai piknikkiä kohelluksen välissä ja skumppaa sekä muita virvokkeita päivän mittaan. Illalla olisi ihanaa pukeuta todella bling blingisti, syödä hyvin ja ottaa yöelämä haltuun. Viininmaistelu- tai drinkkikurssi sopisivat myös hyvin polttari-iltaan. Hulluja ideoita olisivat suosikki artistin tai bändin yksityiskeikka tai polttarit festareilla Kate Mossin tyyliin.
Image: Paul Gilham/Getty Images Europevia Zimbio
Morsiussaunakin kiinnostaa, mutta en tiedä mihin väliin sen saisi ympättyä. Ehkä jopa aamuun!
Olisi myös mukavaa päätyä ainakin osalla porukasta samaan paikkaan yöksi. Voitaisiin nukkua siskonpedissä ja sitten aamulla naureskella edelliselle päivälle tai parhaimmassa/pahimmassa tapauksessa jatkaa "reissua".
Image: Saint Laurent via Marina Monroe
Image: Bruce Weber, W Magazine via Style Frizz
5. En halua tulla nolatuksi, vaikka varmasti pystyisin vetämään sellaisenkin ohjelmanumeron läpi. Voin pukeutua rooliasuun, mutta en halua hiihtää Narinkkatorilla Marjaliisa Kirvesniemenä tai myydä kortsuja Viikkarin terminaalissa Tuksuksi pukeutuneena. En myöskään laula, joten karaokessa tulisi varmaan oikeasti itku. 
Harrastan itse thainyrkkeilyä, joten kamppailulajeihin liittyvät jutut tuntuisivat vähän tylsiltä. Minulla on myös lievä korkean paikan kammo, joten en missään nimessä hyppäisi benjihyppyä. Se narun päässä jojoilu näyttää niin kauhealta aivojen linkoukselta ja kropan repimiseltä :O Laskuvarjohyppy on fine, koska siinä korkeus on niin käsittämätön, että antaa mennä vaan. Outoa vai mitä?! 
Yksi kaasoista uhkaili stripparilla, heti sen jälkeen kun olin häntä kaasoksi pyytänyt! Stripparille EI, jos se ei ole Matthew McConaughey, haha.
Image: The Highlander NYC
Haastan Somewhere only we known kertomaan unelmien polttareista ja
Matkahäät fiilistelemään millaiset unelmien polttarit olisi itse suunnitellut!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti